Rechtstreeks Vakantie Boeken

Op deze pagina staan adressen waar men zelf rechtstreeks en dus voordelig vakantie kan boeken. Zo kunt u zelf uw wensen kenbaar maken en afstemmen met het gastadres.


Doe uw voordeel met tien jaar wandelervaring in het Thüringer Wald.

Boek hier uw pensionkamer of appartement met keuken voor uw wandelvakantie.

Landferienhaus LindeUw gastgevers Cisca en Gert hebben de mooiste wandelpaadjes en de spectaculairste uitzichtpunten in deze omgeving voor u in kaart gebracht.
Met hun hulp krijgt u niet die saaie paden waar de gemeente met de 4WD ook kan rijden. Maar echte wandelpaden die voor anderen verborgen blijven en soms ook niet op de wandelkaart staan.  Lees verder op de site van Landferienhaus Linde »

 

Wintersport Thüringer WaldEind 2005 hebben Cisca en Gert het sneeuwschoen wandelen in het Thüringer Wald geïntroduceerd. Met hun materiaal komt u op plekken waar in de winter alleen het wild nog komt. Ver weg van het piste lawaai en te volle langlauf loipes. U alleen of met uw gastheer of gastvrouw in verstilde sneeuwlandschappen en pure natuur. En het is niet zo zwaar als de meeste mensen denken. Wilt u dat zelf ervaren? Kijk dan hier »
 
 
Wandelreizen Thüringer WaldBij Landferienhaus Linde bent u aan het juiste adres om uw hotel wandelreis door het Thüringer Wald te regelen. Natuurlijk gaat de voorlichting en het hele boekingsproces in de Nederlandse taal. Belangrijker echter is dat uw reisbeschrijving en route informatie allemaal in het Nederlands is. Da's knap makkelijk en voorkomt misverstanden. Boek dus hier de Natuurreservaat Rondwandeleis » door het Unesco Biosferen reservaat Thüringerr Wald, die Cisca en Gert met heel veel kennis van natuur en cultuur en de wandelpaden van het Thüringer Wald voor u samengesteld hebben.
 
Rennsteig - Duitslands langste bezienswaardigheidHier kunt u ook terecht voor het boeken van uw Rennsteig Wandelreis. Natuurlijk ook met Nederlandse wandelbeschrijvingen en gebied informatie. Wandel dit in Duitsland zeer populaire pad.
Meer informatie over de Rennsteig - Duitsland's langste bezienswaardigheid staat hier »

wandelvakantie.de

Ga naar boven