Colofon


Deze reisgids is tot stand gekomen door een brede sociaal-culturele belangstelling, zelf in Thüringen te wonen en meer dan 10 jaar in het toerisme in Thüringen te werken.

Voor de samenstelling van deze website werden honderden bronnen geraadpleegd en is daarmee als hetzelfde samenhangende geheel te zien als een boek. 

  • Internet - vele websites van de verschillende gemeentelijke en particuliere VVV's.
  • Duitse Wikipedia - voornamelijk voor historisch onderzoek.
  • Eigen foto's en de foto databank van diverse Duitse toerisme organisaties
  • Kaartmateriaal van de uitgeverij Grünes Herz, van het land Thüringen en het UNESCO biosferen reservaat Thüringer Wald.
  • Een groot aantal Duitse boeken over Thüringen, het Thüringer Wald, de Rennsteig en andere fiets- en wandelroutes
  • Persoonlijke bezoeken aan plaatsen en regio's en eigen wandelingen en fietstochtenm.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan de inhoud van deze website of delen ervan te kopiëren. De inhoud valt onder het auteursrecht.
Overtreders zullen worden vervolgd. Bij het constateren van overtredingen zal meteen bij Google melding worden gemaakt van de gekopieerde inhoud en wordt direct het verzoek gedaan dit artikel of deze website uit de Google index te verwijderen. Strafrechtelijke vervolging kan tevens tot de mogelijkheden behoren.

Thüringer Teksten nodig?

Indien u teksten nodig heeft voor uw eigen website, tijdschrift of folder dan kunt u contact opnemen met het redactieteam via de link rechtsboven op de pagina.

Folders of andere informatie

Deze website is geen officieel orgaan van de toeristische dienst van Thüringen of het Thüringer Wald. Bij ons kunt u geen folders en dergelijken aanvragen. Wij hebben daarvoor geen budget.

 

 

Ga naar boven