Reisgids voor het Thüringer Wald - Thüringen


Thüringen is een geliefd vakantieland bij Nederlanders. Deze reisgids is een initiatief van een Nederlandse ondernemer in Thüringen, dat ontstaan is omdat een gedrukte reisgids in de Nederlandse taal, voor dit gebied niet bestaat en uitgevers er geen markt voor zien.

Deze Online Reisgids voor Thüringen en het Thüringer Wald is voor iedereen gratis toegankelijk. De redactie staat het toe om advertenties van reisorganisaties, verhuurders en Google advertenties op te nemen om de kosten die onvermijdelijk aan een website verbonden zijn te dekken.

Het is niet toegestaan teksten en beelden uit deze website te kopiëren, zonder voorafgaande toestemming van de redactie. Inbreuk op het copyright zal privaatrechtelijk en strafrechtelijk worden gestraft.

Meewerken aan deze online reisgids?

Wanneer u een bijdrage wilt leveren aan deze online reisgids door een door u geschreven artikel of foto's of video's ter beschikking te stellen, stuur dan een e-mail aan de redactie met uw voorstellen en links naar het aangeboden materiaal. Na evaluatie krijgt u bericht of de redactie uw materiaal kan plaatsen en waar dat zal plaats vinden. Pas wanneer u daarmee akkoord bent zal tot publicatie overgegaan worden.

Adverteren in deze online reisgids?

Particulieren en organisaties die een toeristisch aanbod in Thüringen of het Thüringer Wald hebben kunnen hun aanbieding laten opnemen in deze online reisgids. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden. Wanneer u een e-mail stuurt met uw wensen dan adviseren we u omtrent de mogelijkheden.

 

 

Ga naar boven